Kasper Thorup

Founder & Designer

Thorup Copenhagen

Thorup Copenhagen er et dansk møbelbrand, der blev etableret i København af designer Kasper Thorup, som er uddannet MA i møbel design fra The Royal Danish Academy of Fine Arts (2017).

Thorup Copenhagen design har et gennemgående stilsikkert udtryk, med udgangspunkt i rå materialer. Thorup Copenhagen kræser for den minimalistiske tankegang hvor al overflødighed er skåret fra, med fokus på at vise essensen af materialet i dets enkelthed. Essensen af Thorup Copenhagen bærer præg af en intuitiv og underspillet tilgang til designprocessen, med henblik på at skabe møbler, der beriger modtageren og har et langtidsholdbart perspektiv. Med fokus på at eksperimentere med materialer og konstant udfordre materialeforståelse, formgivning og æstetik, viser Thorup Copenhagen et nyt og modigt perspektiv på skandinavisk design.

DANMARKS NÆSTE KLASSIKER, DR1 – DANMARKS RADIO, 2019

Kasper Thorup er udvalgt designtalent til at deltage i TV udsendelsen Danmarks næste klassiker på DR1 og er designeren bag vinderstolen af første program: Noel chair, som vandt for bedste design i kategorien spisebordsstol.