Maria Black – Flagship Store

For mig var det vigtigt at skabe et univers, med smykkerne i fokus. Jeg fokuserede på at skabe en storytelling, allerede når du som kunde møder butikkens facade. Jeg arbejdede med Front/Back stage idéen, og tanken var at butikkens facade skulle give samme feel, som når lyset tændes til en koncert; en følelse af at lade sig tiltrække af det uforventede og lade sig drage ind i et univers.

Inde i butikken møder man øer af borde i forskellige størrelser og højder. Smykkerne er displayet på små beton elementer og eksponeret på små kompositoriske, og minimalistiske stativer. Tanken var at få smykkerne ud af de traditionelle lukkede montre, og ligge fremme i butikken så kunderne kan interagere.Dette var med ønsket om at inviterer folk til at lege og style smykkerne.

Backstage conceptet, tager form som en stylingbar, der tager afsæt i den leben og energi der er bag en scene under en forestilling. Hver skuespiller gør sig klar ved hver deres spejl. På samme måde kan kunderne samle et udvalg af smykker og lege og style dem foran spejlene i stylingbaren.

En stor opslagstavle pryder den bagerste væg, og formålet er at vise billeder fra ”behind the scene”. Hvordan Maria arbejder med smykkerne i sit værksted, seneste kampagne billeder og inspirerende mennesker.